Vevőszolgálat
Cégnév:
Far-ma Bt, 7761 Kozármisleny Zrínyi M u 35
Cím:
www.szerszamnagyker.hu
Tel.:
06306491067
E-mail címe:
szerszamwebshop@gmail.hu (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.szerszamnagyker.hu
Adószám:
201095892-02
Cégjegyzékszám:
Cg. 02-06-066404/63 Baranya Megyei Cégbíróság
Bankszámlaszám:
DÉL TAKARÉK 50800180-15649113
Kapcsolattartó neve:
Faragó Attila
Tel.:
0630-6491067
E-mail címe:
szerszamwebshop@gmail.hu (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
A termékek megrendeléséhez regisztráció szükséges! Ezt megteheti a regisztráció menüpont alatt. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő terméket, a bevásárlókocsi ikonra kattintva teheti a kosarába.
Ezt később ellenőrizheti a kosár menüpont alatt, valamint folyamatosan látja a jobb oldali boxban "a bevásárlókosár" felirat alatt.
Ha végzett a termékek böngészésével, és a kosarába kerültek a kívánt szerszámok a megrendelés folytatása menüpontra kattintva megtekintheti, hogy miket vásárolt, itt tehet módosításokat is majd be állíthatja a fizetési-szállítási paramétereket is. A rendelés véglegesítése és elküldése után egy megerősítő e-mail-t kap a megadott e-mail címre, mellyel érvényesítheti megrendelését. . / A készleten lévő termék, választott fizetési módtól függően egy-két munkanapon belül postázásra kerülnek. Megrendeléseit folyamatosan követheti a web áruház oldalán.

Adatkezelés:

Az adatok megadása önkéntes! Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges !
Az oldalon megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám...) a web áruház szerkesztői harmadik személynek nem szolgáltatják ki, nem küldenek személyre szóló reklámot, vagy más egyéb célzott hirdetést. Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, melyet munkatársaink 5 munkanapon belül törölnek.
A Szerszám Diszkont által forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Csak ez a fajta garancia biztosítja hogy szükség esetén, termékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt! A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott termékre minimum 12 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó illetve forgalmazó. A vásárló a megrendelés jóváhagyásával egy írásban kötött szerződéses jogviszonyt hozz létre a web áruház és a vevő között, szerződés mely áruházunk szoftwear hátterét biztosító cég iktatja illetve tárolja 5 évig sorszám alapján, így utólag bármikkor hozzáférhetővé válik. A szerződés mindenkori nyelv használata Magyar . A fogyasztót (magánszemély esetén) 14 naptári napon belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg ,ez a jog a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül kel hogy megtörténjen amit írásban (e-mail) elegendő jelezni áruházunk felé, Elállási jog gyakorlása esetén az árú visszaszállítási (posta) költsége a vevőt terheli .A csomagba küldeni kel a termék mellett a Far-ma Bt által kiállított Számla másolatát. A visszaküldött csomag tartalmát ,minden esetben 2 személy jelenlétében végezzük ,arról jegyzőkönyvet készítünk a garancia érvényesítés érdekében .A Far-ma Bt köteles az elállást követően a megrendelt termék összegét maximum 14 naptári napon belül vevőnek visszaküldeni . Far-ma- Bt követelheti a vevőtől a termék nem rendeltetés szerű használatából eredő károk megtérítésére. A termék visszaküldése semmilyen esetbe ne utánvételes csomagként történjen ,áruházunk azt nem veszi át így visszaküldésre kerül .
.A nem szabályozott kérdésekben a mindenkori Polgári Törvénykönyv az irányadó.
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Dél- dunántúli Regionális Felügyelőség, Pécsi Kirendeltség (7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16. Tel.:0672/510-494)
- Az áruházba a termékek fotói bizonyos tételeknél eltérést mutat, kérném a termékleírást is figyelembe venni.
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének

Belépő oldal


Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Termék ajánló


Viszonteladó kedvezmények


Nettó

30000 Ft felett

-2%

50000 Ft felett

-3%

 100000 Ft felett

-5%

 


Webáruház készítés és bérlés

0.18 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés