szerszamuniverzum webáruház, webshop
Vevőszolgálat
Cégnév:
Far-ma Bt
Cím:
7761, Kozármisleny Zrínyi M u 35
Tel.:
06306491067
E-mail címe:
babirom2@hotmail.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
www.szerszamnagyker.hu
Adószám:
201095892-02
Cégjegyzékszám:
Cg. 02-06-066404/63 Baranya Megyei Cégbíróság
Bankszámlaszám:
50100150-12001352
Kapcsolattartó neve:
Faragó Attila
Tel.:
0630-6491067
E-mail címe:
babirom2@hotmail.com (Azonnali üzenet küldése)

Bemutatkozás
A termékek megrendeléséhez regisztráció szükséges! Ezt megteheti a regisztráció menüpont alatt. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő terméket, a bevásárlókocsi ikonra kattintva teheti a kosarába.
Ezt később ellenőrizheti a kosár menüpont alatt, valamint folyamatosan látja a jobb oldali boxban "a bevásárlókosár" felirat alatt.
Ha végzett a termékek böngészésével, és a kosarába kerültek a kívánt szerszámok a megrendelés folytatása menüpontra kattintva megtekintheti, hogy miket vásárolt, itt tehet módosításokat is majd be állíthatja a fizetési-szállítási paramétereket is. A rendelés véglegesítése és elküldése után egy megerősítő e-mail-t kap a megadott e-mail címre, mellyel érvényesítheti megrendelését. . / A készleten lévő termék, választott fizetési módtól függően egy-két munkanapon belül postázásra kerülnek. Megrendeléseit folyamatosan követheti a web áruház oldalán.

Adatkezelés:

Az adatok megadása önkéntes! Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges !
Az oldalon megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám...) a web áruház szerkesztői harmadik személynek nem szolgáltatják ki, nem küldenek személyre szóló reklámot, vagy más egyéb célzott hirdetést. Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, melyet munkatársaink 5 munkanapon belül törölnek.
A Szerszám Diszkont által forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Csak ez a fajta garancia biztosítja hogy szükség esetén, termékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni ha a szakszerviz úgy dönt! A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott termékre minimum 12 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó illetve forgalmazó. A vásárló a megrendelés jóváhagyásával egy írásban kötött szerződéses jogviszonyt hozz létre a web áruház és a vevő között, szerződés mely áruházunk szoftwear hátterét biztosító cég iktatja illetve tárolja 5 évig sorszám alapján, így utólag bármikkor hozzáférhetővé válik. A szerződés mindenkori nyelv használata Magyar . A fogyasztót (magánszemély esetén) 14 naptári napon belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg ,ez a jog a termék átvételétől számított 14 naptári napon belül kel hogy megtörténjen amit írásban (e-mail) elegendő jelezni áruházunk felé, Elállási jog gyakorlása esetén az árú visszaszállítási (posta) költsége a vevőt terheli .A csomagba küldeni kel a termék mellett a Far-ma Bt által kiállított Számla másolatát. A visszaküldött csomag tartalmát ,minden esetben 2 személy jelenlétében végezzük ,arról jegyzőkönyvet készítünk a garancia érvényesítés érdekében .A Far-ma Bt köteles az elállást követően a megrendelt termék összegét maximum 14 naptári napon belül vevőnek visszaküldeni . Far-ma- Bt követelheti a vevőtől a termék nem rendeltetés szerű használatából eredő károk megtérítésére. A termék visszaküldése semmilyen esetbe ne utánvételes csomagként történjen ,áruházunk azt nem veszi át így visszaküldésre kerül .
.A nem szabályozott kérdésekben a mindenkori Polgári Törvénykönyv az irányadó.
Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, Dél- dunántúli Regionális Felügyelőség, Pécsi Kirendeltség (7622 Pécs, Bajcsy-Zs. u. 14-16. Tel.:0672/510-494)
- Az áruházba a termékek fotói bizonyos tételeknél eltérést mutat, kérném a termékleírást is figyelembe venni.
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:

Belépő oldal

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Nem tudok belépni

szerszamnagyker.huKép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkből

Kép szerszám üzletünkbőlWebáruház készítés és bérlés

0.25 mp
KAPCSOLAT

   06306491067
   7761, Kozármisleny Zrínyi M u 35
   Üzenet küldése

HÍRLEVÉL